Holdbeskrivelser 2018/2019

Knopperne

Knopperne 4½ - 6 år

Mandag fra 16.30 - 17.30

Vi glæder os til at byde alle glade piger og drenge velkommen til en masse gymnastik. Vi er klar til sjove lege – kolbøtter – spring – høj fart og god musik


Springmix 6-8 år

Springmix 6-8 år

Mandag fra 17.30 - 18.30

Hvis du elsker at springe, danse, lege og udfordre dig selv med nye spring, så skal du prøve Springmix 6-8 år. Vi vil prøve at lære vejrmøller, saltoer, håndstand, kraftspring og danseseri- er. Så kom og vær med. Der er plads til alle; piger og drenge, øvede og mindre øvede, så længe du vil lære noget og have det sjovt.


Ingen opvisningsbilleder...

Spring 8-11

Mandag fra 18.30 - 19.30

Holdet for springbørn mellem 8 og 11 år. Vi varmer grundigt op, og øver os på forskellige spring, så vi kan udvikle os og blive rigtig dygtige. Måske vi endda kan vise en rytmeserie til opvisningen – hvem ved..


Spring 11+

Spring 11+

Mandag fra 19.30 - 20.30

Dette er holdet for dig som er 11 år eller bliver 11 år i sæsonen. Du skal have lyst til og give den gas og prøve og blive en dygtigere springgymnast. Vi starter altid med en god opvarmning og måske lidt serie og så springer vi til sidst.
Håber vi ser mange nye som gamle gymnaster


Ingen opvisningsbilleder...

Motion over 18 år

Tirsdag fra 19.00 - 20.00

Motion for alle (fra 18 år). Om du er 18, 45 eller 70 år, mand eller kvinde så er du velkommen på Motion for alle. Vi skal lav ”god gammeldags” gymnastik (IKKE serier), styrke, puls, sving, afspænding og afslapning, alt sammen til god musik. Vi tager til opvisning for at vise at vi er her! Jeg håber du vil kigge indenfor tirsdage kl 18.30-19.30


Ingen opvisningsbilleder...

Crossgym

Tirsdag fra 20.00 - 21.00

Så er det igen tid til at få sved på panden (og ømme muskler). Træning hvor vi hovedsalig bruger vores egen krop som redskab... Krydret med div. vægte og redskaber. Kom og vær med, mand eller kvinde, gammel, ung.. Træningen spænder bredt, så der er også plads til dig, som evt. har nogle småskader... Vi ses.


Græshopperne

Græshopperne 3 - 4½ år

Onsdag fra 16.30 - 17.30

Liv, glæde, humor, drilleri og selvfølgelig en masse spændende gymnastik. På græshoppeholdet lærer vi at slå kolbøtter, både forlæns og baglæns. Vi kæmper med balancebomme højt i luften. Vi udvikler os motorisk så vi kan blive dygtige gymnaster. Måske skal vi slå saltomortaler og danse en enkelt dans til et fedt MGP nummer. Og så øver os i at vente til det bliver ens tur. Her er holdet for krudtugler og bulderbasser, men bestemt os for danseprinsesser og yndefulde sangtalenter. Hos græshopperne er der plads til alle i alderen 3 - 4½ år.


Parkour

Parkour [begynder]

Onsdag fra 17.30-18.15

Parkour/Freerunning Begynder
Parkour handler om at komme hurtigst fra punkt a til punkt b, og overkomme de forhindringer som ruten byder på på den mest effektive måde. Freerunning handler om at bruge omgivelserne til at kunne udfolde sig fysisk. Vi vil arbejde med begge dele i løbet af sæsonen. Vi skal lære “vaults” (Spring til at komme over forhindringer) og saltoer. Vi vil lave en del styrke- og konditionstræning, da begge discipliner kræver en del fysisk styrke. Alder 6+, men der forventes at man kan høre efter når træneren taler.


Parkour

Parkour [øvet]

Onsdag fra 18.15-19.00

Parkour/Freerunning Øvet
Flere flips og twists end sidste sæson! Og masser af styrke- og konditionstræning. Krav for at kunne gå på det øvede hold er at man har styr på følgende spring: Monkey, Speed, Dash og minimum 1 flip! Alder 9+ Træneren forbeholder sig enhver ret til at rykke parkourudøvere mellem de to hold - Det er simpelthen af den ene grund, at vi kan få langt mere ud af trænin- gerne hvis man ikke skal differentiere træningen til den enkelte.Mor/far/barn

Mor/far/barn

Torsdag fra 16.30 - 17.30

Det er vigtigt at få stimuleret babys sanser allerede i det tidlige babystadie, så barnet senere hen har de bedste muligheder for indlæring og udvikling. På dette hold skal vi lege, hygge, synge, trille og tumle. Vi vil stimulere alle babys sanser gennem sang, fagter, bevægelse m.m. Ved sæsonens afslutning er det målet, at baby er tryg i at dreje, snurre og vende på hovedet, og at både børn og forældre er trygge i at tumle med deres børn.


MGP dans

Dans for unge

Torsdag fra 18.00-19.00

Dans, dans, dans. Dans natten lang. Vi skal danse til forskellige sange og prøve forskellige danse. Vi skal grine og vrikke, fjolle og pjatte. Kom og vær med!


Ingen opvisningsbilleder...

Mix Motion

Torsdag fra 19:00 – 20:00

Hej Mix Motionister! Jeg glæder mig til at se jer, til en ny gymnastiksæson. Mix Motion er holdet, hvor alle kan være med under hensyntagen til evt. Skavanker. Vi skal have pulsen op til god musik, arbejde med klude, måtter og bolde.


Ingen opvisningsbilleder...

Dans i Skamstrup forsamlingshus

Torsdag fra 19.00 - 20.00

Har du lyst til at få rørt alle muskler inkl. lattermusklerne, så kom med til dans. Vi griner ikke af hinanden, men med hinanden Der bliver undervist på grundniveau i standard- og latindanse, bl.a. vals, quickstep, tango, cha- cha, jive, samba, rumba mv. Betingelse for opstart af hold er 6 par og max. 10 par pr. hold. Kom og vær med, alle kan deltage, hvis man har en dansepartner.