Holdbeskrivelser 2018/2019

Knopperne

Knopperne

Mandag fra 16:30 - 17:25

Knopperne er for alle børn mellem 4 1/2 - 6 år. Vi skal lege, springe og have det sjovt hver mandag fra 16.30-17.25. På knopperne er der plads til alle og vi håber at se gamle som nye gymnaster. Hilsen knoppe-trænerne


Springmix 6-8 år

Springmix 6-8 år

Mandag fra 17:30 - 18:25

Hvis du elsker at springe, danse, lege og udfordre dig selv med nye spring, så skal du prøve Springmix 6-8 år. Vi vil prøve at lære vejrmøller, saltoer, håndstand, kraftspring og danseserier. Så kom og vær med. Der er plads til alle; piger og drenge, øvede og mindre øvede, så længe du vil lære noget og have det sjovt.


Springmix 8-11 år

Springmix 8-11 år

Mandag fra 18:30 - 19:25

Holdet for springbørn mellem 8 og 11 år. Vi varmer grundigt op, og øver os på forskellige spring, så vi kan udvikle os og blive rigtig dygtige. Måske vi endda kan vise en rytmeserie til opvisningen – hvem ved..


Spring 11+

Spring 11+

Mandag fra 19.30 - 20.25

Dette er holdet for dig som er 11 år eller bliver 11 år i sæsonen. Du skal have lyst til og give den gas og prøve og blive en dygtigere springgymnast. Vi starter altid med en god opvarmning og måske lidt serie og så springer vi til sidst.
Håber vi ser mange nye som gamle gymnaster>


Motion over 18

Motion over 18 år

Tirsdag fra 18:30 - 19:25

Om du er 18, 45 eller 70 år, så er du velkommen på Motion for alle. Vi skal lav ”god gammeldags” gymnastik (IKKE serier), styrke, puls, sving, afspænding, og afslapning, alt sammen til god musik. Vi tager til opvisning for at vise at vi er her! Jeg håber du vil kigge indenfor tirsdage kl 18.30-19.25


Dans

Dans

Onsdag fra 16:30 - 17:25

Er du fyldt med energi og en kæmpe lyst til at udforske danseverdenen? Så tag din ven eller veninde i hånden og kom og vær med til fede dansetimer og et brag af et sammenhold, med forskellige former for dans, alt lige fra Hiphop til Disco!


Parkour - begynder

Parkour - begynder

Onsdag fra 17:30 - 18:25

Parkour handler om at komme hurtigst fra punkt a til punkt b, og overkomme de forhindringer som ruten byder på på den mest effektive måde. Freerunning handler om at bruge omgivelserne til at kunne udfolde sig fysisk. Vi vil arbejde med begge dele i løbet af sæsonen. Vi skal lære “vaults” (Spring til at komme over forhindringer) og saltoer. Vi vil lave en del styrke- og konditionstræning, da begge discipliner kræver en del fysisk styrke. Alder 6+, men der forventes at man kan høre efter når træneren taler..


Parkour

Parkour - øvet

Onsdag fra 18:30 - 19:25

Flere flips og twists end sidste sæson! Og masser af styrke- og konditionstræning. Krav for at kunne gå på det øvede hold er at man har styr på følgende spring: Monkey, Speed, Dash og minimum 1 flip! Alder 9+ Træneren forbeholder sig enhver ret til at rykke parkourudøvere mellem de to hold - Det er simpelthen af den ene grund, at vi kan få langt mere ud af træningerne hvis man ikke skal differentiere træningen til den enkelte..


Mor/far/barn

Mor/far/barn

Torsdag fra 16.30 - 17.30

Det er vigtigt at få stimuleret barnets sanser allerede i det tidlige stadie, så barnet senere hen har de bedste muligheder for indlæring og udvikling. På dette hold skal vi lege, hygge, synge, trille og tumle. Vi vil stimulere alle barnets sanser gennem sang, fagter, bevægelse m.m. Ved sæsonens afslutning er det målet, at barnet er tryg i at dreje, snurre og vende på hovedet, og at både børn og forældre er trygge i at tumle med deres børn.


Mor/far/barn

Græshopperne

Torsdag fra 17.30 - 18.25

Liv, glæde, humor, drilleri og selvfølgelig en masse spændende gymnastik. På græshoppeholdet lærer vi at slå kolbøtter, både forlæns og baglæns. Vi kæmper med balancebomme højt i luften. Vi udvikler os motorisk så vi kan blive dygtige gymnaster. Måske skal vi slå saltomortaler og danse en enkelt dans til et fedt MGP nummer. Og så øver os i at vente til det bliver ens tur. Her er holdet for krudtugler og bulderbasser, men bestemt os for danseprinsesser og yndefulde sangtalenter. Hos græshopperne er der plads til alle i alderen 3-5 år.


Mix Motion

Torsdag fra 19:00 - 19:55

Hej Mix Motionister! Jeg glæder mig til at se jer, til en ny gymnastiksæson. Mix Motion er holdet, hvor alle kan være med under hensyntagen til evt. Skavanker. Vi skal have pulsen op til god musik, arbejde med klude, måtter og bolde.


Parkour - voksen

Torsdag fra 20:00 - 20:55

Voksen parkour er et tilbud til dig der måske ønsker at komme i bedre form på en sjov måde, eller ønsker en bedre kropskontrol og kropsbevidsthed. Opvarmningen vil bestå af „Bodyweight-fitness“. Armstrækninger, mavebøjninger og løb i alle tænkelige variationer skal prøves. Selve undervisningen i parkour vil blive tilpasset efter niveau. Jeg forventer ikke at vi alle springer saltoer i slutningen af sæsonen, men jeg forventer at vi kan hoppe over forhindringer på måder som du ikke troede du selv kunne. Træningen foregår indendørs med madras og bløde redskaber, og vi vil naturligvis også arbejde med balance og faldteknik. Jeg glæder mig til at se jer!
Venlig hilsen Niels.